Haberler

Tebar A.Ş. (NB 2164) Türkiye'nin İlk ve Tek Onaylanmış Test Laboratuvarı Olarak Atandı

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER'in yalıtım malzemesi üreten kuruluşların test ihtiyacının Türkiye'de en kısa sürede ve en uygun maliyete sağlanması amacıyla oluşturduğu ve 'Yalıtımda kalitenin güvencesi' söylemiyle yola çıkan TEBAR A.Ş.(Test Belgelendirme Araştırma ve Geliştirme Tic. A.Ş.) 27.05.2009 tarihinde Avrupa Birliği'nin ilgili yayın organında yayınlanarak, Türkiye'nin ilk ve tek onaylanmış akredite laboratuvarı olarak atandı.

27.05.2009 tarihinde AB tarafından 2164 Onaylanmış kuruluş numarası ile atanan ve böylelikle Türkiye'nin ilk ve tek onaylanmış test laboratuvarı ünvanını alan TEBAR A.Ş. bu açığı kapatarak sektöre yeni ve son derece önemli bir hizmet kazandırmıştır.

89/106/EEC sayılı "Yapı Malzemeler Yönetmeliği" kapsamındaki ürünlerin CE işareti ile piyasaya arz edilmesi sürecinde gerekli olan uygunluk değerlendirme hizmetlerini üretici veya dağıtıcılara bağımsız ve tarafsız bir yapıda sağlayan TEBAR A.Ş; 2164 Onaylanmış kuruluş numarasıyla, CE işaretlemesi sürecinde onaylanmış test laboratuvarı olarak hizmet sunmaktadır.

Tebar A.Ş. (NB 2164) Türkiye'nin İlk ve Tek Onaylanmış Test Laboratuvarı Olarak Atandı…

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TEBAR'a BAŞVURUNUZ.

© Mayıs 2009